Tuindorp Ouderkerk
Logo Logo

De inschrijving voor de vrije kavels in Tuindorp is gesloten. Notariskantoor Brummelhuis heeft de loting verricht en vervolgens zijn alle woningen toegewezen. Je kunt de uitslag van de loting zien in je Eigen Huis account.

Lees verder

Bekijk nu in een kort filmpje wat het wonen in Tuindorp in Ouderkerk aan de Amstel zo leuk maakt!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van de drie vrije kavels is gestart! Alle informatie over de kavels staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Een korte terugblik naar het afgelopen jaar en wat brengt 2018 ons?

Lees verder

De nieuwe wijk Tuindorp is zo goed als gereed. Bijna alle woningen zijn opgeleverd aan de nieuwe bewoners. In Tuindorp-Zuid start binnenkort de verkoop van 3 bouwkavels.

Lees verder

Met de bouw van de laatste woningen in Tuindorp nadert het nieuwbouwplan zijn voltooiing. Begin volgend jaar komt het laatste plandeel in verkoop. Het gaat om 3 vrije kavels aan het water.

Lees verder

Dinsdagmiddag is de verkoop gestart van de laatste 3 fasen van het nieuwbouwplan Tuindorp. Vanaf nu kun je je inschrijven voor de 46 eengezinswoningen in Tuindorp.

Lees verder

Het is zover! De woningen in de laatste 3 fasen van het nieuwbouwplan Tuindorp in Ouderkerk aan de Amstel gaan in verkoop. Jij komt toch ook?

Lees verder

BPD staat in de startblokken om in verkoop te gaan met de laatste woningen in Tuindorp. Tegen de omgevingsvergunning is echter een zienswijze ingediend. Het is nu wachten op een reactie van de gemeente.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?