Tuindorp Ouderkerk
Logo Logo

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Hieronder vind je de antwoorden op vragen die wij regelmatig krijgen over het kopen van een vrije kavel. Staat jouw vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We hebben geen resultaten gevonden.
Probeer het nog eens met een andere zoekterm of stel je vraag via chat, mail of telefoon.

Vragen over het gebied

Wat wordt de sfeer van het gebied?

De sfeer van de wijk kun je zelf al proeven, gezien de wijk al grotendeels gebouwd is. De laatste fase in Tuindorp wordt momenteel gebouwd en wordt eind dit jaar opgeleverd.  Bij de ontwikkeling van Tuindorp is gekozen om aan te sluiten op het intieme, dorpse karakter van de historische kern van Ouderkerk. Daarnaast was handhaving van de bestaande identiteit van de plek een belangrijk uitgangspunt. Dit is gelukt door zoveel mogelijk van de bestaande natuurlijke elementen zoals water, bomen en bosschages te handhaven. Binnen deze bestaande structuren is een kleinschalige, kindvriendelijke wijk ontwikkeld die is opgebouwd uit verschillende buurtjes met groene randen, sloten en gevarieerde bebouwing. 

Is er openbaar vervoer in de omgeving?

De enige vorm van openbaar vervoer van Ouderkerk naar omringende plaatsen zijn bussen. Kijk op www.connexxion.nl voor meer informatie.

Vragen over de kavels

Hoeveel kavels komen er in de verkoop?

In dit laatste plandeel liggen vijf vrije kavels die individueel te ontwikkelen zijn door een particuliere opdrachtgever. Drie van deze kavels gaan naar verwachting aan het einde van dit jaar in verkoop. Meer informatie is te vinden op de website.

Waar kan ik de kavelpaspoorten vinden?

Aan de kavelpaspoorten wordt op dit moment gewerkt. Zodra deze gereed zijn, kun je de kavelpaspoorten downloaden op de website. Elk kavelpaspoort bevat een overzicht van de belangrijkste informatie die je wilt weten als je een bouwplan wilt vervaardigen voor deze kavel. 

Kan ik hier mijn droomhuis ontwikkelen?

Op deze kavels hebben de kopers de vrijheid om naar eigen inzicht een droomhuis te ontwerpen, binnen opgestelde beeld- en kwaliteitseisen en in harmonie met de omliggende bebouwing.

Zijn er al prijzen bekend?

Nee, prijzen zijn op dit moment nog niet bekend. Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je hierover automatisch op de hoogte wordt gesteld.

Wanneer start de verkoop?

De verkoop zal naar verwachting aan het einde van dit jaar van start gaan. Indien je interesse hebt, kun je je het beste aanmelden op deze site. Wij houden je dan automatisch op de hoogte.  

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?