Tuindorp Ouderkerk
Logo Logo

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Hieronder vind je de antwoorden op vragen die wij regelmatig krijgen over het kopen van een vrije kavel. Staat jouw vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We hebben geen resultaten gevonden.
Probeer het nog eens met een andere zoekterm of stel je vraag via chat, mail of telefoon.

Vragen over het gebied

Wat wordt de sfeer van het gebied?

De sfeer van de wijk kun je zelf al proeven, gezien de wijk al grotendeels gebouwd is. De laatste fase in Tuindorp wordt momenteel gebouwd en wordt eind dit jaar opgeleverd.  Bij de ontwikkeling van Tuindorp is gekozen om aan te sluiten op het intieme, dorpse karakter van de historische kern van Ouderkerk. Daarnaast was handhaving van de bestaande identiteit van de plek een belangrijk uitgangspunt. Dit is gelukt door zoveel mogelijk van de bestaande natuurlijke elementen zoals water, bomen en bosschages te handhaven. Binnen deze bestaande structuren is een kleinschalige, kindvriendelijke wijk ontwikkeld die is opgebouwd uit verschillende buurtjes met groene randen, sloten en gevarieerde bebouwing. 

Is er openbaar vervoer in de omgeving?

De enige vorm van openbaar vervoer van Ouderkerk naar omringende plaatsen zijn bussen. Kijk op www.connexxion.nl voor meer informatie.

Vragen over de kavels

Hoeveel kavels komen er in de verkoop?

In dit laatste plandeel liggen vijf vrije kavels die individueel te ontwikkelen zijn door een particuliere opdrachtgever. Drie van deze kavels gaan naar verwachting in het voorjaar van 2018 in verkoop. Meer informatie is te vinden op de website.

Waar kan ik de kavelpaspoorten vinden?

Aan de kavelpaspoorten wordt op dit moment gewerkt. Zodra deze gereed zijn, kun je de kavelpaspoorten downloaden op de website. Elk kavelpaspoort bevat een overzicht van de belangrijkste informatie die je wilt weten als je een bouwplan wilt vervaardigen voor deze kavel. 

Kan ik hier mijn droomhuis ontwikkelen?

Op deze kavels hebben de kopers de vrijheid om naar eigen inzicht een droomhuis te ontwerpen, binnen opgestelde beeld- en kwaliteitseisen en in harmonie met de omliggende bebouwing.

Zijn er al prijzen bekend?

Nee, prijzen zijn op dit moment nog niet bekend. Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je hierover automatisch op de hoogte wordt gesteld.

Wanneer start de verkoop?

De verkoop zal naar verwachting in het voorjaar van 2018 van start gaan. Indien je interesse hebt, kun je je het beste aanmelden op deze site. Wij houden je dan automatisch op de hoogte.  

Vragen over Mijn Eigen Huis

Wat is Mijn Eigen Huis?

Mijn Eigen Huis is een persoonlijk account waar je jouw favoriete woningen beheert, documenten kunt downloaden, nieuwsberichten kunt lezen en voorkeuren doorgeeft als de verkoop is gestart. Je hebt maar 1 account nodig voor alle BPD websites.

Waarom is een account van Mijn Eigen Huis nodig?

Met een persoonlijk account van Mijn Eigen Huis zie je in 1 overzicht wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online.

Hoe maak ik een account aan?

Een volledige uitleg voor het aanmaken van een Mijn Eigen Huis account, vind je onder Service op de pagina Mijn Eigen Huis.

Waarom moet ik mijn account via e-mail bevestigen?

Om zeker te weten dat jij zelf het account hebt aangemaakt ontvang je een e-mail om je account te bevestigen. Zodra je dit hebt bevestigd kun je inloggen in Mijn Eigen Huis.

Ik heb een account aangemaakt maar krijg geen e-mail om het te bevestigen.

Het kan zijn dat de e-mail in je spam/ongewenste e-mail of junkmail terecht is gekomen.

Het lukt niet om een account aan te maken.

Check of je gebruik maakt van een geldig e-mailadres.
Heb je een vinkje geplaatst bij Privacy Statement?
Voldoet je wachtwoord aan de gestelde regels: tenminste 1 kleine letter, tenminste 1 getal, tenminste 1 hoofdletter, tenminste 1 speciaal teken ! # $ % - _ = + < >, minimaal 8 en maximaal 20 tekens.

Mijn wachtwoord wordt niet geaccepteerd bij het aanmaken van een account.

Het wachtwoord moet bestaan uit:
- Tenminste 1 kleine letter
- Tenminste 1 getal
- Tenminste 1 hoofdletter
- Tenminste 1 speciaal teken ! # $ % - _ = + < >
- minimaal 8 en maximaal 20 tekens.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Geen probleem. In het inlogscherm voer je je gegevens in en klik je op het vraagteken in het wachtwoord veld. Er wordt een e-mail naar je verzonden en kun je een nieuw wachtwoord aanmaken.

Ik heb al een account maar kan niet inloggen. Wat gaat er mis?

- Log je in met het e-mailadres dat je hebt gebruikt toen je een account aanmaakte?
- Ga na of je een geldig e-mailadres hebt. Een e-mailadres moet een @-teken bevatten en mag maar 1 punt achter de @ hebben.
- Het wachtwoord vergeten? Vraag een nieuwe aan.
- Zorg ervoor dat Caps Lock niet is ingeschakeld.

Kunnen mijn partner en ik afzonderlijk van elkaar een account aanmaken?

Ja dat is mogelijk. Echter per (toekomstig) huishouden mag slechts 1 keer ingeschreven worden op de woningen.

Hoe verwijder ik mijn account?

Jouw account kun je verwijderen bij je persoonlijke gegevens in Mijn Eigen Huis. Een account kan alléén verwijderd worden als je niet gekoppeld bent aan een woning. Dat wil zeggen dat je geen koper of optant bent van een woning.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?